Nyheder

Playliste: Klar til NorthSide 2013

Foto: Morten Rygaard/NorthSide
Skrevet af Camilla Grausen

Snart er NorthSide Festival anno 2013 klar til start. Undertoner har sammensat en playliste med 40 nøje udvalgte numre med de vigtigste NorthSide-kunstnere for at komme i rette stemning. Lyt med!

Foto: Morten Rygaard/NorthSide

Nu er der kun få dage til det går løs på årets udsolgte NorthSide Festival, der løber af stablen i Ådalen i Aarhus fredag den 14. juni til søndag den 16. juni. Undertoner er også klar til festival og har i opvarmningens hellige navn kreeret en playliste med 40 omhyggeligt udvalgte numre fra de vigtigste NorthSide-kunstnere. Lyt med her og bliv klar til festival – eller lyt bare med uanset om du skal af sted eller ej.

På listen kan du finde numre med franske Phoenix, skotske Frightened Rabbit, britiske Arctic Monkeys, svenske The Knife, danske The Floor Is Made of Lava og mange flere af de navne, Undertoner især har fokus på på festivalen. Lyt bl.a. til Bloc Partys nummer “Kettling”, der ifølge Undertoners Klaus Thodsen er et af de både hårdeste og stærkeste numre fra sidste års Four.

På listen kan du også finde to af de bedste numre fra den i det hele taget flotte plade An Awesome Wave fra Alt-J. Hør også den britiske trio Daughters “Amsterdam”, der ifølge Undertoners Nicklas Colerick var et af de numre, der gjorde sig bedst live, da Daughter i foråret spillede i Vega i København. Og så er der selvfølgelig nye og gamle favoritter fra nogle af festivalens hovednavne: Nick Cave and the Bad Seeds, Portishead og The Flaming Lips.

Ligesom på NorthSide 2011, hvor bl.a. Interpol, Suede og Elbow spillede, og NorthSide 2012, hvor bl.a. The xx, Bat for Lashes og Justice spillede, er Undertoner til stede på årets NorthSide Festival og leverer anmeldelser direkte til dig, kære læser, i løbet af weekenden. Vi lyttes ved!

Skriv et svar