Konkurrencer

Vind Waldo & Marshas debut-lp

Skrevet af Redaktionen

Lyst efter en omgang sommer-chill? Så støv din zoologiske viden af og deltag i konkurrencen om Waldo & Marshas debutalbum. 1-2-3-quiz!

Den aarhusianske oktet Waldo & Marsha har just sluppet deres debutalbum Zoo fri. Flot udsmykket med sommerfugle, blomster og farvestrålende fjer er vinylen et grafisk ideal på den venindebog, Undertoner altid har længtes efter at have. Mens vi længes, udlodder vi tre Zoo-vinyler til tre heldige vindere. Imponér os med din viden om verdens dyr senest den 11. juli.

Waldo & Marsha sender nik tilbage til 90’ernes britiske shoegazer-scene med forbilleder som Slowdive og Cocteau Twins. Vi taler solidt murerarbejde med byggesten af forvrængede guitarer og kolde synthesizere lagt i et mønster af gode melodier.

Zoo høstede fire og et halvt U for en debutplade, hvor det lykkes at ramme »en stemning, der på en og samme tid er let som et eventyr og tung som en regnvejrsdag.« Og der er i sandhed meget at hente i Waldo & Marshas melankolske og skobeskuende pop »hvis man som lytter har den eftertænksomhed og det tålmod, der skal til for ikke at blive tabt af musikken, men derimod fortabe sig i den.« Få en forsmag med nummeret “Savannah” øverst på denne side.

Fordybelse havde publikum, da Waldo & Marsha startede Undertoners karriere som koncertarrangører, og igen da drømmepopbandet sørgede for meditativ stemning og imponerende grafik til dette års Pop Revo-festival. Skulle du have lyst til at høre mere, udsendte oktetten ep’en Smiling at the Ground sidste år, hvis melodiske potentiale efterlod Undertoners anmelder smilende.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar