Koncerter

Fotoreportage: Trailerpark Festival, 01.-03.08.13, København

Skrevet af Camilla Grausen

Undertoners fotograf Mia Dernoff var til stede på årets Trailerpark Festival og tog billeder af en række af de optrædende bands og det glade festivalpublikum. Kig med her.

Fotos: Mia Dernoff

I weekenden den 1. til 3. august løb Trailerpark Festival af stablen for syvende gang. Stedet var traditionen tro Copenhagen Skatepark, hvor der i løbet af de tre københavnske sommerdage var linet up med livemusik, kunst, hygge og fest. Blandt de optrædende musikere var When Saints Go Machine, der turnerer med albummet Infinity Pool, den meget omtalte, seje sangerinde , ep-aktuelle Turboweekend og Vinnie Who, der spillede på festivalen for intet mindre end femte år i træk. Undertoners fotograf Mia Dernoff var med, da festivalen udfoldede sig, og tog billeder af blandt andet de omtalte bands i løbet af festivalen samt af det festivalglade publikum. Se hendes billeder fra Trailerpark i galleriet.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar