Nyheder

Stream Okkervil Rivers kommende album

Skrevet af Alex Nørregaard

Amerikanske Okkervil River er på trapperne med albummet The Silver Gymnasium, som for tiden kan streames via NPR. Ved siden af musikken kan man desuden fornøje sig med et tilhørende The Silver Gymnasium-spil samt et interaktivt kort.

Det amerikanske indierock-band Okkervil River er så småt ved at være klar med opfølgeren til deres seneste album I Am Very Far, som her på siden høstede hele 5 U’er. Deres syvende fuldlængdealbum, The Silver Gymnasium, udkommer 3 september via ATO Records, og det er nu muligt at streame albummet via NPR.

The Silver Gymnasium er en salgs tilbagevenden og lydside til frontmanden Will Sheffs barn- og ungdom i byen Meriden i 1980’erne. Dette har også smittet af på albummets lydunivers, dog uden at fjerne fokus fra Okkervil Rivers folkede indierock.

Skulle man få lyst til at dykke yderligere ned i The Silver Gymnasium, kan man enten prøve det tilhørende spil eller udforske det tilhørende interaktive kort over byen Meriden, hvor Will Sheff fortæller historier. Vellydende tidsfordriv.

Skriv et svar