Nyheder

Hør hele Múms nye album

Skrevet af Troels Sørensen

Efter fire års arbejde er islandske Múm nu klar med deres sjette fuldlængdealbum. Du kan streame hele albummet via Pitchfork.


Efter fire års arbejde er de legesyge og eksperimenterende islændinge i Múm 17. september klar med et splinternyt album. Øboernes sjette fuldlængdeplade har fået titlen Smilewound, og du kan allerede nu høre hele albummet via Pitchfork her.

Smilewound bliver opfølgeren til Sing Along to Songs You Don’t Know fra 2009, som her på Undertoner fik fem store rosende U’er.

Múm har tidligere været gavmilde med danske koncerter efter nye albumudgivelser, og derfor kan man håbe på endnu et – eller flere – besøg fra indie-islændingene. På nuværende tidspunkt er der dog kun bekræftet britiske koncerter.

Om skribenten

Troels Sørensen

Konkurrenceansvarlig for Undertoner
troels@undertoner.dk

Biografi:Jeg var ikke ret gammel, før jeg blev introduceret for henholdsvis Bamse & Kylling og The Beatles. Derfra voksede musikinteressen kolossalt, og i dag er min musiksmag samt min pladesamling stor og bred.
Musik, er for mig, absolut noget af det allerbedste der findes. Jeg elsker at spille musik, læse om musik, høre musik og skrive om musik. Derfor er jeg meget glad for at være en del af Undertoner.

Albums:

Skriv et svar

boeger