Nyheder

Hør hele Múms nye album

Skrevet af Troels Sørensen

Efter fire års arbejde er islandske Múm nu klar med deres sjette fuldlængdealbum. Du kan streame hele albummet via Pitchfork.


Efter fire års arbejde er de legesyge og eksperimenterende islændinge i Múm 17. september klar med et splinternyt album. Øboernes sjette fuldlængdeplade har fået titlen Smilewound, og du kan allerede nu høre hele albummet via Pitchfork her.

Smilewound bliver opfølgeren til Sing Along to Songs You Don’t Know fra 2009, som her på Undertoner fik fem store rosende U’er.

Múm har tidligere været gavmilde med danske koncerter efter nye albumudgivelser, og derfor kan man håbe på endnu et – eller flere – besøg fra indie-islændingene. På nuværende tidspunkt er der dog kun bekræftet britiske koncerter.

Skriv et svar