Nyheder

Kom gratis til koncert med Thomas Dybdahl i morgen

Thomas Dybdahl smiler i skægget ved tanken om at skulle dele nyt materiale med sit danske publikum.
Skrevet af Redaktionen

Undertoner har fået grabberne i en stak billetter til Thomas Dybdahls koncert i morgen på Toldboden. Du kan komme af sted med en ven kvit og frit – meld dig blot til her, og gør det i en ruf.

Thomas Dybdahl smiler i skægget ved tanken om at skulle dele nyt materiale med sit danske publikum.

Sidste gang Thomas Dybdahl dukkede op på Undertoners radar, var i forbindelse med nordmandens Vega-koncert i slutningen af 2012. Her fyldte Dybdahl det store, udsolgte lokale med velspillede og en kende melankolske guitarnumre og godt selskab.

Fik du ikke billet dengang, eller vil du gerne opleve Dybdahls nye materiale i livesammenhæng, er det nu, du skal være på pletten. I morgen, den 24. september, giver den norske singer/songwriter nemlig koncert på Toldboden i København, og du kan komme på gæstelisten kvit og frit. Undertoner har fået fingre i en stak fribilletter, som uddeles efter først-til-mølle-princippet. Alt, du skal gøre, er at sende en mail med dit fulde navn og ditto for en eventuel ledsager til . Alle henvendelser bliver besvaret, og du lander ikke i nogen spam-/nyhedsbrevfælde ved tilmelding. What’s not to like?

Der er desværre ikke flere gratis billetter til koncerten. Tak for opmærksomheden.

1 kommentar

Skriv et svar