Konkurrencer

Vind billetter til Newbees Festival

Baby in Vain lægger blandt andre vejen forbi Newbees Festival med deres grungede og energiske rock.
Skrevet af Redaktionen

I månedens sidste weekend udspiller Newbees Festival sig for sjette gang i Aarhus. Kom med og oplev navne som Baby in Vain, Taragana Pyjarama og Young Dinosaur – og endda ganske gratis, hvis du er heldig.

Baby in Vain lægger blandt andre vejen forbi Newbees Festival med deres grungede og energiske rock.

27. og 28. september slår Stakladen i Aarhus for sjette gang dørene op for den lille weekendfestival Newbees. Som navnet antyder, er der lovende nytilkommere på den danske musikscene på plakaten, og i de forgangne år har festivalen været med til at sætte blus under karrieren hos bands og musikere som Quadron, The Rumour Said Fire, Treefight for Sunlight og Eloq. Undertoner var sidste år til stede på festivalen, hvor der blev kastet store roser efter bands som Age of Giants og We Were Born Canaries, men nu gælder det årets nye navne.

De er nu ikke alle så fremmedklingende endda. Baby in Vain har allerede spillet på årets Roskilde Festival, hvor de med deres energiske materiale havde greb om et pakket Pavilion Junior, og navne som Young Dinosaur og Taragana Pyjarama har lovende ep’er med i touroppakningen. Oplev dem alle samt Broke, So-So Echo, Sekuoia, The Minds of 99, Karl William, De Dødelige og Goldie Chorus i Stakladen i månedens sidste weekend.

Og du har endda mulighed for at gøre det kvit og frit. Undertoner udlodder to gange to billetter til hele arrangementet til et par heldige vindere, der ved lidt om festivalens tidligere meritter. Svar på spørgsmålet herunder senest 24. september, og deltag i konkurrencen.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar