Nyheder

Hiphop-gruppen Point Blank er klar med debutalbum

Skrevet af Troels Sørensen

Den aarhusianske hiphop-gruppe Point Blank er klar med deres debutalbum, der udkommer om en lille uges tid.


Det aarhusianske hiphop-orkester Point Blank udgav tidligere på året singlen “They Ask”. Dengang fortalte knægtene, at det var en appetizer for deres debutalbum, som ville komme til efteråret. Aarhusianerne holder, hvad de har lovet, for om en lille uges tid bliver debutalbummet med titlen Ears to the Concrete udgivet, og debuttonerne kommer på vinyl og i mp3-format.

Point Blank-drengene er blandt frontfigurerne for den nye hiphop-bølge i Danmarks andenstørste by. Allerede nu er der skrevet gode kapitler i hiphop-gruppens forholdsvis korte karriere med supportjobs for Hocus Pocus, Nipsey Hussle og Ice Cube. Ligeledes optrådte de på dette års Spot Festival og præsterede at være nogle af de mest hørte i Danmarks Radios Karrierekanonen.

Tracklisten til Ears to the Concrete:
1. Intro
2. They Ask
3. You Got It
4. Head In My Hands
5. Take Your Ride
6. Yesterday (Interlude)
7. Ears To The Concrete
8. Oh No (feat. Erika)
9. Goodbye
10. Queen In A Kingsize Bed
11. Today (Interlude)
12. Move
13. The Hand Out (feat. Ian Isak)
14. Generation Terror

Skriv et svar