Nyheder

Iceage klar med ny single til vinterkulden

Skrevet af Alex Nørregaard

De danske (post)punkynglinge og anmelderdarlings i Iceage rider videre på no wave-bølgen og udgiver single med covernumre af Sinéad O’Connor og Bahamutsi Drama Group.

De danske (post)punkynglinge og anmelderdarlings i Iceage rider videre på no wave-bølgen og er på trapperne med lidt nyt oven på de anmelderroste albums New Brigade og You’re Nothing.

Det drejer sig om en ny single i form af to covernumre, nemlig Sinéad O’Connors ”Jackie” samt Bahumutsi Drama Groups ”To the Comrades”. Singlen udkommer 19. november via Escho/Matador.

Selv om der er et stykke tid til, at singlen kommer i fysisk form, kan du allerede nu høre både “Jackie” og “To the Comrades” via Youtube. Førstnævnte er indlejret øverst i indlægget her.

Om skribenten

Alex Nørregaard

Skribent

Biografi:
Ærligt talt, så sagde musik mig ikke synderligt meget før omkring 7. klasse. Det handlede i stedet mest om fodbold, hvorfor radioen også var tunet ind på P3 i weekenden, hvor Ulrik Jensen guidede lytteren igennem sportsresultater og musik i "Sport på 3'eren". Det var her, at jeg for første gang stiftede bekendtskab med Depeche Mode, og jeg var solgt med det samme. Herefter fulgte bl.a. The Human League, og langsomt blev horisonten udvidet - ikke mindst takket være min bonusfar, som udfordrede med alt fra Explosions in the Sky over New Order til My Bloody Valentine. I dag fylder pladesamlingen godt og tæller en lang række forskellige kunstnere, hvoraf især The National må siges at betyde noget ganske særligt.

10 favoritalbums:
The Blue Nile: Hats (1989)
Cocteau Twins: Heaven or Las Vegas (1990)
The Cure: Disintegration (1989)
Depeche Mode: Violator (1990)
Destroyer: Kaputt (2011)
Explosions in the Sky: The Earth Is Not a Cold Dead Place (2003)
Majical Cloudz: Are You Alone? (2015)
Mark Kozelek & Jimmy LaValle: Perils from the Sea (2013)
The National: Boxer (2007)
Wild Beasts: Smother (2011)

Skriv et svar