Nyheder

Stream hele genudgivelsen af Peter Brodericks debutalbum

Peter Broderick har genindspillet sit debutalbum Float fra 2008, og du kan nu få lov at streame hele herligheden.

peter-broderick

Den amerikanske altmuligmusiker og komponist Peter Broderick udgiver 28. oktober pladen Float 2013 – en genudgivelse af hans debutplade Float fra 2008. Men du kan allerede nu smuglytte ved at streame pladen herunder via Soundcloud.

Float 2013, der er remastereret af den snart albumaktuelle Nils Frahm, udkommer både digitalt og på cd og vinyl – og tilmed også på limited edition-kassettebånd. Sammen med pladen kommer en 7”-single med nummeret “Something Has Changed”, som i anledning af genudgivelsen har fået et nyt arrangement for violin og bratsch og en ny titel, nemlig “Something Has Remained”.

Peter Broderick har været langt omkring siden sin debut i 2008. Han har indspillet med store navne som M.Ward og Zooey Deschanel, boet seks år i Europa for at spille med danske Efterklang og samtidig fungeret både som solokunstner og i andre mere eller mindre faste musikalske samarbejder. Nu er han tilbage i Oregon og slutter foreløbigt cirklen med en genfødsel af sin smukke og stemningsfulde debutplade, som bestemt ikke er blevet mindre spændende af en genindspilning.

Skriv et svar