Nyheder

Tågen er lettet på kommende ep fra Kurt Vile

Skrevet af Alex Nørregaard

Slackerrocker Kurt Vile ligger ikke på den lade side. Snart tager han på tour, bl.a. til Store Vega den 5. december, men han har også fundet tid til at indspille den nye ep It’s a Big World out There (And I Am Scared).

Den amerikanske slackerrocker Kurt Vile ligger bestemt ikke på den lade side for tiden. Udover en omfattende tour, der blandt andet bringer ham og hans Violators forbi Store Vega torsdag den 5. december, har han også fundet tid til at indspille en ep med syv nye numre, hvoraf de seks ikke tidligere har været udgivet.

Ep’en bærer den foruroligende titel It’s a Big World out There (And I Am Scared) og udkommer via Matador den 19. november, hvor hans seneste album, Wakin on a Pretty Daze, også genudgives i en såkaldt Deluxe Daze (Post Haze)-udgave. Vel at mærke med ep’en som bonus disc samt nyt artwork af Steve Powers.

Som en lille ekstra ting har Kurt Vile også delt et mixtape, som han gav til såvel bandmedlemmer som produceren John Agnello forud for indspilningen af Wakin on a Pretty Daze. Et godt mix af bl.a. Gary Numan, The Byrds, Big Star og Miles Davis.

Se tracklisten til It’s a Big World out There (And I Am Scared) nedenfor:
1. Never Run Away (string synth)
2. NRA Reprise
3. Feel My Pain
4. Snowflakes Extended
5. Wedding Budz
6. The Ghost of Freddie Roach
7. (reprise reprise)

Om skribenten

Alex Nørregaard

Skribent

Biografi:
Ærligt talt, så sagde musik mig ikke synderligt meget før omkring 7. klasse. Det handlede i stedet mest om fodbold, hvorfor radioen også var tunet ind på P3 i weekenden, hvor Ulrik Jensen guidede lytteren igennem sportsresultater og musik i "Sport på 3'eren". Det var her, at jeg for første gang stiftede bekendtskab med Depeche Mode, og jeg var solgt med det samme. Herefter fulgte bl.a. The Human League, og langsomt blev horisonten udvidet - ikke mindst takket være min bonusfar, som udfordrede med alt fra Explosions in the Sky over New Order til My Bloody Valentine. I dag fylder pladesamlingen godt og tæller en lang række forskellige kunstnere, hvoraf især The National må siges at betyde noget ganske særligt.

10 favoritalbums:
The Blue Nile: Hats (1989)
Cocteau Twins: Heaven or Las Vegas (1990)
The Cure: Disintegration (1989)
Depeche Mode: Violator (1990)
Destroyer: Kaputt (2011)
Explosions in the Sky: The Earth Is Not a Cold Dead Place (2003)
Majical Cloudz: Are You Alone? (2015)
Mark Kozelek & Jimmy LaValle: Perils from the Sea (2013)
The National: Boxer (2007)
Wild Beasts: Smother (2011)

Skriv et svar