Konkurrencer

Vind billetter til Chvrches

Skrevet af Redaktionen

Sov længe på søndag, og tag i stedet til tirsdagskoncert med Chvrches. Den skotske synthrocktrio går for at være et af årets hotteste nye navne, og Undertoner sørger for, at du får chancen for at bedømme det selv. Klik og quiz.

Kirker er et stærkt kultursymbol. De danner rammen om nogle af livets store øjeblikke. Som oftest runger de fredfyldt, når salmesang akkompagnerer ritualer om begyndelse, partnerskab og død. Andre gange fyldes de med protest, som da russiske Pussy Riot i 2012 gav en punket opsang til præsident Putin.

Det skotske band Chvrches (udtalt Churches) har taget på sig at fylde ny lyd i det sakrale ord og efterlade det religiøse agterud. Og det er en lyd, der spås at blive en af de helt store i 2013. Du kan opleve den fremadstormende synthrockgruppe i Lille Vega tirsdag den 29. oktober. Det kan måske endda blive en gratis fornøjelse, hvis du er en af de heldige vindere af to gange to billetter til koncerten.

Hvis du havde optur over Purity Rings lillepigede vokal og elektroniske beats samt The Knifes mere kantede og udfordrende synthpop, er den skotske trio et godt bud på leverandører af en koncert, der vil glide lige ned. Chvrches udgav for ganske nylig debutalbummet The Bones of What You Believe, der strøg ind som Best New Music på Pitchfork. Øverst på siden kan du høre en liveversion af nummeret “The Mother We Share”, som blev opført i BBC-programmet “Later… with Jools Holland”. Et nummer, hvis titel kan ses som en cadeau til The Knifes “We Share Our Mother’s Health”. Sangene “Gun” og “We Sink” fortjener også et lyt.

Lad os komme videre til denne teksts kerne: Spørgsmålet, der kan lukke dig ind i Lille Vegas varme. Det kommer til at handle om forsanger Lauren Mayberrys nylige optræden i en artikel i The Guardian. Husk at svare senest den 26. oktober.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar