Konkurrencer

Vind stor musikpakke fra Spids Nøgenhat

Foto: Magnus Cederlund
Skrevet af Redaktionen

I dag udkommer Spids Nøgenhats længe ventede andet album. Du kan komme på syretrip med en kleppert af en musikpakke, hvis du ved lidt om dansk 70’er-rock af den psykedeliske slags.

Foto: Magnus Cederlund

Foto: Magnus Cederlund

Efteråret er over os, svampesæsonen er så småt i gang, og Spids Nøgenhat har dermed valgt det måske mest passende tidspunkt på året til udgivelsen af deres andet album, Kommer med fred. En plade, der følger op på den 12 år gamle kultdebut En mærkelig kop te, og som har været ikke så lidt imødeset blandt nostalgiske tilhængere af dansksproget, 70’er-klingende syrerock.

Det gælder også Undertoners Daniel Niebuhr, der i sin anmeldelse af pladen kalder musikken »noget af det absolut mest gennemførte af sin slags på denne side af 1975,« men samtidig pointerer, at der er tale om et varmere og mindre trippet album end debuten.

I dag er albummet så på gaden, og det markerer vi på Undertoner ved at udlodde et ikke helt ueffent syrekit, hvis vi selv skal sige det. To vindere får hver en lp, et kassettebånd, en promo-cd, en plakat og et sticker fra Spids Nøgenhat smidt i nakken og burde således være mere end udrustet til efterårets svampejagte. Svar blot på spørgsmålet herunder senest 3. november for at deltage i konkurrencen.

Vinderne er fundet.

3 kommentarer

 • Kommer med fred tager os alle med tilbage til den gang, da musik virkelig betød noget.

  De kommer på et flyvende tæppe i en masse psykedeliske farver og tager os med storm så vi igen “ligger til koncert” simpelthen fordi vi er for skæve til, at stå op.

  Fantastisk musik vi bare kan syre helt ud til med åbent sind, der bare vil ha mere!

  Kan Du Ikke Se Jeg Er Lige Så Gennemsigtig Som Dig.

  Som den åbne bog vi er suger vi til os af alt hvad der kommer tilbage fra den glade Hippietid da vi alle var Solens Glade Sønner og dansede nøgne rundt.

  Gi mig friheden tilbage og flip ud!

 • Jeg ved godt, hvilken af de tre svarmuligheder, der er den (mest) rigtige, men blev “Den gennemsigtige mand” egentlig ikke indspillet af Hyldemor?
  (Hvis jeg har ret, er i velkomne til at give mig en præmie. ;D )

 • Hej Daniel

  Ja, den er tricky, og vi måtte også lige dobbelttjekke her på redaktionen. Men nogen var faktisk tidligere ude end Hyldemor.

  Held og lykke.

  Mvh. Signe,
  chefredaktør

Skriv et svar