Nyheder

Friskpresset vitaminindsprøjtning fra Blood Orange – stream hele Cupid Deluxe

Skrevet af Alex Nørregaard

Blood Oranges andet album Cupid Deluxe udkommer først 18. november, men kan nu streames i fuld længde via Youtube. En kærkommen vitaminindsprøjtning i novembermørket.

November, november, november, november… En lang vinterperiode truer, og energiniveauet er i fare for at dale betragteligt.

Men heldigvis er Blood Orange klar med en kærkommen, friskpresset 80’er-tung vitaminindsprøjtning i form af albummet Cupid Deluxe, der nu kan streames i dets fulde længde via Youtube.

Det er vist ingen overdrivelse, at Blood Orange aka Dev Hynes’ andet album Cupid Deluxe ventes med stor spænding. Tidligere er singlerne “Chamakay” og “You’re Not Good Enough” blevet luftet, men nu kan man altså også høre, hvad gæster som bl.a. Dave Longstreth (Dirty Projectors) og Clams Casino har bidraget med.

Cupid Deluxe udkommer 18. november via Domino Records.

November – kom bare an.

Om skribenten

Alex Nørregaard

Skribent

Biografi:
Ærligt talt, så sagde musik mig ikke synderligt meget før omkring 7. klasse. Det handlede i stedet mest om fodbold, hvorfor radioen også var tunet ind på P3 i weekenden, hvor Ulrik Jensen guidede lytteren igennem sportsresultater og musik i "Sport på 3'eren". Det var her, at jeg for første gang stiftede bekendtskab med Depeche Mode, og jeg var solgt med det samme. Herefter fulgte bl.a. The Human League, og langsomt blev horisonten udvidet - ikke mindst takket være min bonusfar, som udfordrede med alt fra Explosions in the Sky over New Order til My Bloody Valentine. I dag fylder pladesamlingen godt og tæller en lang række forskellige kunstnere, hvoraf især The National må siges at betyde noget ganske særligt.

10 favoritalbums:
The Blue Nile: Hats (1989)
Cocteau Twins: Heaven or Las Vegas (1990)
The Cure: Disintegration (1989)
Depeche Mode: Violator (1990)
Destroyer: Kaputt (2011)
Explosions in the Sky: The Earth Is Not a Cold Dead Place (2003)
Majical Cloudz: Are You Alone? (2015)
Mark Kozelek & Jimmy LaValle: Perils from the Sea (2013)
The National: Boxer (2007)
Wild Beasts: Smother (2011)

Skriv et svar