Nyheder

Under Byen tager på danmarksturné

Under Byen har et mærkeligt slot og får mange skygger i hovedet.
Skrevet af Camilla Zuleger

Det eksperimenterende danske orkester Under Byen, der igen er pladeaktuelle, drager på danmarksturné til foråret.

Under Byen har et mærkeligt slot og får mange skygger i hovedet.

Det er ikke meget, man har hørt til det danske ottemandsorkester Under Byen, kendt for deres eksperimenterende og magisk dragende musiske univers.

Men her til efteråret begyndte de at røre på sig igen, da de udgav live-albummet Protokol, der kun kom på vinyl og som download. Til foråret, har bandet netop annonceret, drager de på danmarksturné med koncerter i blandt andet DR Koncertsalens Studie 2 og Voxhall i Aarhus.

Hør hvordan det nyeste udspil fra Under Byen lyder med titelsangen fra albummet, der udkom den 7. oktober HER.

Billetterne til koncerterne er allerede sat til salg og købes via de enkelte spillesteders billetsalg. Se tourplanen herunder.

15.05 Templet, Lyngby

16.05 DR Byen, Studie 2, København

17.05, Stars, Vordingborg

23.05 Bruunske Pakhus, Fredericia

24.05 Studenterhuset, Ålborg

29.05 Dexter, Odense

30.05 VoxHall, Aarhus

31.05 Studenterhuset, Esbjerg

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar