Nyheder

Arthur Beatrice lufter single fra kommende debutalbum

Skrevet af Alex Nørregaard

Den engelske gruppe Arthur Beatrice, der tidligt næste år udgiver deres debutalbum, har netop sendt en ny single i digitale omdrejninger.

Arthur Beatrice

Hvis man er til sjælfuld, tilbagelænet og dog let dramatisk indiepop, så er engelske Arthur Beatrice uden tvivl et navn, det er værd at stifte bekendtskab med. Gruppen har netop sendt singlen ”Midland” i digitale omdrejninger via Soundcloud, og nummeret må siges at gøre en god figur for debutalbummet Working Out, der udkommer via gruppens eget pladeselskab OAR den 24. februar næste år. Lyt selv i playeren herunder.

”Midland” har tidligere floreret på nettet i en demoversion og var noget af det første, man hørte fra gruppen. I sin nuværende form dirrer nummeret af spænding – spændt op mellem en tålmodig rytmesektion, kølige klaveranslag, bløde guitartoner og ikke mindst forsangerinde Ella Girardots udtryksfulde vokal.

Arthur Beatrice har tidligere i år bl.a. luftet singlen ”Grand Union”, der viste bandet fra en lidt anden side og bød på mandlig vokal fra forsangeren Orlando Leopard. Men også ep’en Carter har fundet vej i løbet af året, og blandt numrene på Carter vil ”Carter (Cut)” ligesom ”Grand Union” være at finde på det kommende debutalbum.

Ud over Ella Girardot og Orlando Leopard består Arthur Beatrice også af brødrene Elliot og Hamish Barnes. Gruppens lyd trækker tråde til artister som Wild Beasts, Warpaint samt The xx, og et sted er udtrykket overordnet blevet omtalt som ’nocturnal post-indie’. Om den genrebetegnelse rammer plet, kan singlen ”Midland” måske være med til at besvare.

Tracklisten for Working Out:
1. Councillor
2. Late
3. Midland
4. Carter (Cut)
5. More Scrapes
6. Interlude
7. Graund Union
8. Singles
9. Charity
10. Fairlawn
11. Ornament & Safeguard

Skriv et svar