Nyheder

Den Sorte Skole og Dark Matters indtager Skuespilhuset

Foto: Kristoffer Juel Poulsen
Skrevet af Camilla Zuleger

Dj-kollektivet Den Sorte Skole, der tidligere på året jonglerede med voldsomt mange samples på Lektion III, går til marts på scenen i Skuespilhuset til visuals af Dark Matters.

Foto: Kristoffer Juel Poulsen

Foto: Kristoffer Juel Poulsen

Tilbage i maj 2013 sendte Den Sorte Skole deres tredje album, Lektion III, på gaden. Det var en noget mere krævende produktion end tidligere og består af samples fra mere end 250 vinyler fra mere end 51 forskellige lande. Hele balladen har kastet hele to nomineringer til årets Steppeulv af sig i kategorierne Årets Komponist og Årets Orkester.

Albummet er indtil nu blevet downloadet ikke færre end 35.000 gange, og de 1000 eksemplarer af albummet på vinyl er for længst udsolgt. Du kan stadig få fingrene i Lektion III som download her.

Dj-kollektivet har nu netop offentliggjort, at de sammen med kunstnergruppen Dark Matters spiller to koncerter i Det Kongelige Teaters Skuespilhuset  den 2. og 3. marts 2014.

Du kan læse mere om koncerten og købe billet her.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar