Nyheder

Joan As Police Woman udgiver nyt album til marts

Skrevet af Anna Møller

Joan Wasser udgiver til foråret nyt album, og du kan høre den doo-wop/human beatboxende førstesingle “The Classic” her.

Joan As Police Woman udgiver nyt album 10. marts 2014. Pladen er Joan Wassers femte fuldlængdealbum og fjerde album med originalnumre, og det kommer til at hedde The Classic. Senest har den amerikanske singer/songwriter udgivet albummet The Deep Field (2011), hvor man godt kunne få opfattelse af, at Joan Wasser var gået hen og blevet lidt gammeldags forelsket. Blød soul og sexede tekster dominerede, og på The Classic fremstår den tidligere så uregerlige musikere da også mere opstemt og poppet end tidligere. Om det nye album har hun da også udtalt:

»Jeg er i det bedste sted, jeg nogensinde har været i mit liv.«

Førstesinglen “The Classic” er sådan en acapella-agtig sag, hvor Joan Wasser får doo-wop-hjælp fra Reggie Watts, Joseph Arthur, Stephanie McKay, Michele Zayla og Toshi Reagon. Reggie Watts er normalt bedst kendt som amerikansk komedier, men sammen med Joan Wasser laver han human beatbox, mens de resterende istemmer med et ret sen 50’er-agtigt doo-wop-kor. Lyt selv.

Skriv et svar