Nyheder

Lykke Li varsler nyt album til foråret

Indiedronningen Lykke Li signer med Warner Music og melder, at tredje udspil kommer til foråret.

Dronningen af svensk indiepop Lykke Li slipper nyt album til foråret 2014, fortæller hun til det svenske Musikindustrin. I bagagen har hun to fremragende albums  i form af Youth Novels (2008) og Wounded Rhymes (2011), hvor især seneste skive fik mange roser i pressen verden over og efter udgangen af 2011 lå i toppen af rigtig mange årslister. Så forventningerne til tredje fuldspiller er tårnhøje verden over.

Lykke Li har ydermere signet med det noget større Warner Music og er lige nu i studiet for at afslutte arbejdet. Hvornår vi får smagsprøver, forlyder der intet om, så vi må væbne os med tålmodighed lidt endnu. Indtil da kan vi lytte til hendes nylige samarbejde med David Lynch på den hjemsøgende “I’m Waiting Here”.

Skriv et svar