Nyheder

Nikolaj Nørlund varsler nyt album og forårskoncerter

Nikolaj Nørlund har med en pudsig lille video løftet sløret for udgivelsen af sit kommende album og en efterfølgende turné i maj 2014.

I går aften slap Nikolaj Nørlund denne lille video løs og lod os med en lille dansende fyr vide, at der i marts 2014 udkommer et nyt album fra Nørlunds hånd.

Senest udgav han Alt sammen, lige nu i 2012, der kastede 4,5 U’er af sig. I mellemtiden har han blandt andet produceret Ulige Numres Nu til dags og Dangers of the Seas selvbetitlede debut.

Nørlunds ottende studiealbum kommer på gaden 1. marts 2014. En titel er endnu ikke blevet offentliggjort.

I forbindelse med den nye plade drager den danske indiefader på Danmarksturné til maj. Billetterne er allerede sat til salg, og du kan få fingrene i dem via spillestedernes respektive billetsalg.

Torsdag den 1. maj – Aalborg, Studenterhuset
Fredag den 2. maj – Fredericia, Bruunske Pakhus
Lørdag den 3. maj – Sønderborg, Sønderborghus
Søndag den 4. maj – Vordingborg, Stars
Onsdag den 7. maj – Odense, Posten
Torsdag den 8. maj – Aarhus, Voxhall
Fredag den 9. maj – Pumpehuset, København

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

1 kommentar

Skriv et svar