Nyheder

Rumpistol på vej med album – lyt til førstesingle og remix

Skrevet af Signe Palsøe

Rumpistols nye soloalbum udkommer 10. februar. Allerede nu kan du dog muntre dig med albummets førstesingle “Asleep” og et Bwoy de Bhajan-remix af nummeret.

Det er efterhånden halvandet år siden, at Rumpistol alias Jens B. Christiansen sidst lod høre fra sig. Dengang var det i forbindelse med pladen Floating, som han udgav i samarbejde med Red Baron, og som fik ros for sin sangorienterede struktur af Undertoners anmelder.

Nu er Rumpistol dog tilbage ved den trippede, lidt hjemsøgende og clubbingorienterede electronica – i hvert fald hvis man skal tro nummeret “Asleep”, som du kan se videoen til øverst i indlægget her. Nummeret er første singleforløber for Rumpistols kommende album, Away, der nu er sat til at udkomme 10. februar.

I kølvandet af singlen følger tre remixversioner af hhv. engelske Kelpe, polske Bueno Bros og danske Bwoy de Bhajan. Lyt til sidstnævntes greb om “Asleep” her:

Om skribenten

Signe Palsøe

Biografi:Med Depeche Mode som barndomshjemmets lydtapet var der ikke langt til min første store kærlighed, der dukkede op, da jeg var 12. Pet Shop Boys blev voldspillet ved enhver given lejlighed og blev en øjenåbner for et større musikalsk univers. Dengang var det især mere sfæriske genrer som indie-/electronica, dreampop, støjrock og shoegazer, der fik spilletid og blev min indgangsvinkel til musikhistorien. I dag hører jeg det meste, selvom jeg nok aldrig kommer til at skrinlægge en yndlingsaversion mod punkens mest letbenede undergenrer og heller ikke lytter til ret meget metal. For øjeblikket er det især ambient, electronica og dubstep, der får spilletid, selvom også hiphop på det seneste er begyndt at fylde mere i pladesamlingen.

Skriv et svar