Nyheder

St. Vincent klar med nyt soloalbum

Skrevet af Camilla Grausen

St. Vincent alias amerikanske Annie Clark udgiver til februar sit fjerde soloalbum, opfølgeren til hendes samarbejde med David Byrne på sidste års Love This Giant.

VincentDen blide sangerinde og rå guitarist Annie Clark alias St. Vincent har annonceret, at hun udgiver sit fjerde soloalbum den 25. februar 2014. Albummet bliver selvbetitlet, og man kan allerede nu få en forsmag med albummets første nummer, “Birth in Reverse”, der kan downloades kvit og frit via St. Vincents hjemmeside.

Albummet bliver St. Vincents opfølger til hendes fælles album med David Byrne, sidste års eksperimenterende popværk Love This Giant. Seneste soloalbum fra amerikanske Clark er forrige års Strange Mercy.

I forbindelse med offentliggørelsen af det kommende album har Clark også annonceret en række europæiske turnédatoer, blandt andet i England, Tyskland og Holland.

1 kommentar

Skriv et svar