Nyheder

St. Vincent klar med nyt soloalbum

Skrevet af Camilla Grausen

St. Vincent alias amerikanske Annie Clark udgiver til februar sit fjerde soloalbum, opfølgeren til hendes samarbejde med David Byrne på sidste års Love This Giant.

VincentDen blide sangerinde og rå guitarist Annie Clark alias St. Vincent har annonceret, at hun udgiver sit fjerde soloalbum den 25. februar 2014. Albummet bliver selvbetitlet, og man kan allerede nu få en forsmag med albummets første nummer, “Birth in Reverse”, der kan downloades kvit og frit via St. Vincents hjemmeside.

Albummet bliver St. Vincents opfølger til hendes fælles album med David Byrne, sidste års eksperimenterende popværk Love This Giant. Seneste soloalbum fra amerikanske Clark er forrige års Strange Mercy.

I forbindelse med offentliggørelsen af det kommende album har Clark også annonceret en række europæiske turnédatoer, blandt andet i England, Tyskland og Holland.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

1 kommentar

Skriv et svar