Nyheder

Undertoner holder juleferie

So long. Undertoner drager på juleferie. Vi ses igen 6. januar 2014.

So long. Undertoner går på juleferie. Vi ses igen 6. januar 2014.

So long. Undertoner drager på juleferie. Vi ses igen 6. januar 2014.

Måske er du blandt de heldige, der har haft årets sidste arbejdsdag og allerede har taget plads foran kaminen, hvor du utålmodigt venter på den forestående flodbølge af gaver og gløgg. Det er i hvert fald status her på Undertoner, hvor vi nu har leveret 2013’s sidste indlæg. Bliv hængende frem til juleaftens dag, da vores julekalender naturligvis er i luften til og med 24. december – og kom feriefrisk tilbage 6. januar. Her vender vi retur med vores opsamlingsartikler over nævneværdige udgivelser, vi overså i 2013 – og selvfølgelig vores lister over de allebedste albums i det forgangne år.

Rigtig god jul.

Skriv et svar