Konkurrencer

Undertoners pakkekalender 2013

Op med humøret. Undertoners pakkekalender sikrer instant julestemning.
Skrevet af Redaktionen

Lad nu den klump ler ligge for en kort bemærkning. Julestemningen opstår spontant i selskab med Undertoners traditionsrige pakkekalender. Quiz med om fuldfede musikpræmier hver dag frem til jul.

Op med humøret. Undertoners pakkekalender sikrer instant julestemning.

Op med humøret. Undertoners pakkekalender sikrer instant julestemning.

Ja, ja. Selvfølgelig skal du til det dér klippe-klistre-arrangement med økonomiafdelingen inde på jobbet. Selvfølgelig skal du diskutere kvaliteten af Kvicklys selvslukkende juletræslys med din svigermor, og nej, du slipper nok heller ikke for at skulle brænde dig vej fra 11. til 24. december på kalenderlyset på juleaftens dag, fordi du ikke fik fremskaffet en æske tændstikker før midt på måneden. Juletraditioner er der nok af, men en enkelt synes at outshine alle andre, som var den en funklende stjerne et sted over Israels ørken: Undertoners pakkekalender, der nu for tredje år gør decemberdagene lidt lunere.

Og det er ikke småting, vi på redaktionen har skrabet sammen til puljen i år, hvis vi må have lov til at rose os selv en smule. Med hjælp fra vores gavmilde samarbejdspartnere har vi sammensat 24 svulstige pakker med koncertbilletter, cd’er, lp’er og kassettebånd med nogle af vores favoritkunstnere – både i det forgangne år og helt overordnet.

Skal du have de klodsede strikluffer i nogle af sagerne? Så følg godt med herunder. Hver dag er der en ny pakke på højkant. Vi skal blot have dit rigtige svar på dagens spørgsmål senest klokken 24 den pågældende dag. Held og lykke – og god jagt.

Sidste låge i pakkekalenderen er åbnet, og vi sender de sidste præmier ud mellem jul og nytår. Tak for interessen og glædelig jul.

3 kommentarer

Skriv et svar