Nyheder

Crowdfunding gav gevinst: Navneløs udgiver debutalbum til februar

Aarhus-baserede Navneløs har gennem crowdfunding samlet 15.000 kr. sammen til udgivelsen af deres debutalbum Værk, der efter planen kommer i handlen den 10. februar.

NavneløsDet fem mand store og endnu grønne band Navneløs har ved hjælp af crowdfunding på kunstnermagneten Booomerang.dk skrabet 15.000 kr. sammen til udgivelsen af deres debutalbum Værk. Udgivelsen skal efter planen ramme hylderne den 10. februar.

Navneløs’ både spindelvævsfine og storladent poetiske univers har tidligere givet bandet positiv omtale her på siden, blandt andet høstede deres selvbetitlede ep fra 2012 fire stjerner hos Undertoners anmelder her.

Bandet skriver selv på deres crowdfundingprofil, at man kan forvente »naiv melankoli og håbefuld lyrik – med en ofte overraskende og altid iørefaldende melodilinje som ledetråd.« Efter planen skal Værk udkomme som dobbeltvinyl med vedlagt cd. Allerede den 15. januar udkommer Navneløs’ musikvideo til førstesinglen “Tænkt på et sted”.

Undertoner glæder sig til at lytte til værket!

Om skribenten

Anne Nørkjær Bang

Biografi:

Måske var det, da jeg som barn sad på gulvet og legede med dukker, mens Bob Dylan brægede "Mr. Tambourine Man" i baggrunden fra pladespilleren. Eller måske var det senere, da jeg gav den hele armen "på engelsk" som Eliza fra musicalen My Fair Lady i børnehavens sandkasse. Et eller andet sted i mine ganske unge år har musikken i hvert fald bidt sig fast - og den kom for at blive. Jeg har selv sunget i mange år, bl.a. i DR's Pigekor, og pillet lidt ved både klaver og guitar, men har nu lagt den praktiske del af musikken lidt på hylden til fordel for et liv som journaliststuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Fem favoritalbums:
Bob Dylan: Blonde on Blonde
Death Cab for Cutie: Plans
The Shins: Wincing The Night Away
The National: Boxer
C.V. Jørgensen: Sjælland

Skriv et svar