Konkurrencer

Lynkonkurrence: Vind billetter til Au Revoir Simone på Loppen

Skrevet af Redaktionen

Sig på gensyn til opvask og sure onsdagspligter og tag med Undertoner til koncert med Au Revoir Simone på Loppen. Quiz løs, men det gør det tjept, for konkurrencen er lynhurtig.

På onsdag den 5. februar spiller den amerikanske kvindetrio Au Revoir Simone på spillestedet Loppen, og du og en ven kan komme gratis af sted til en lille onsdagsfest.

Kender du ikke de tre kvinder endnu, så er det om at få hørebøfferne på og trykke play. Trioen har imponeret Undertoner gentagne gange med sin enkle tilgang til pop.

Som Undertoners Camilla Grausen skrev i sin begejstrede anmeldelse af Still Night, Still Light er opskriften simpel: »Tre keyboards, tre stemmer og én trommemaskine. Med så enkle redskaber komponerer den Brooklyn-baserede kvindelige trio Au Revoir Simone sin minimalistiske synthpop. Mere er der heller ikke behov for, når man har noget på hjerte.«

Sidste år kom albummet Move in Spectrums, hvorpå du kan opleve det flotte nummer “Somebody Who” og den underholdende videofortælling om Pauls kvaler med kvinderne på nummeret “Crazy”. Se videoen i toppen af denne side.

Men nu ikke mere ævl og direkte til konkurrencespørgsmålet! Send dit svar senest på søndag den 2. februar og deltag i konkurrencen om 2 gange 2 billetter til Au Revoir Simone på Loppen 5. februar.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar