Nyheder

The War on Drugs kommer til Danmark

The War on Drugs
Skrevet af Camilla Zuleger

Amerikanske The War on Drugs gæster Lille Vega til foråret i forbindelse med udgivelsen af opfølgeren til deres succesalbum Slave Ambient.

I december i det netop afsluttede år erklærede amerikanske The War on Drugs, at et nyt album er på trapperne med singlen “Red Eyes”. Albummet med titlen Lost in the Dream lander på gaden den 21. marts, to år efter bandet bjergtog verden med Slave Ambient.

Det nye album, der at dømme ud fra singlen tegner godt, er formentlig på sætlisten, når de den 21. maj spiller i Lille Vega i København. Sidste gang, de indtog netop den scene, var i 2012, hvor koncerten var helt udsolgt. Undertoner hørte senest bandet live på Loppen i 2011.

Billetter kan købes fra onsdag den 8. januar via Billetnet.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar