Nyheder

The War on Drugs kommer til Danmark

The War on Drugs
Skrevet af Camilla Zuleger

Amerikanske The War on Drugs gæster Lille Vega til foråret i forbindelse med udgivelsen af opfølgeren til deres succesalbum Slave Ambient.

I december i det netop afsluttede år erklærede amerikanske The War on Drugs, at et nyt album er på trapperne med singlen “Red Eyes”. Albummet med titlen Lost in the Dream lander på gaden den 21. marts, to år efter bandet bjergtog verden med Slave Ambient.

Det nye album, der at dømme ud fra singlen tegner godt, er formentlig på sætlisten, når de den 21. maj spiller i Lille Vega i København. Sidste gang, de indtog netop den scene, var i 2012, hvor koncerten var helt udsolgt. Undertoner hørte senest bandet live på Loppen i 2011.

Billetter kan købes fra onsdag den 8. januar via Billetnet.

Skriv et svar