Nyheder

Timber Timbre ude med lummer single og video

Timber Timbre er på vej med albummet Hot Dreams, og nu kan du høre den lumre førstesingle “Hot Dreams” og nyde den dertilhørende video.

Den canadiske folkgruppe Timber Timbre er efter tre års albumpause på vej med albummet Hot Dreams, og allerede nu kan man høre den første single fra albummet i form af titelnummeret ”Hot Dreams”.

Singlen viser en lidt lummer side af gruppens folkunivers – ikke mindst takket være Colin Stetson, der bidrager et forførende og let jazzet saxofonindslag. De afslappede toner lister sig forsigtigt, men sikkert af sted og gør sig ganske godt til den tilhørende video, der udspiller sig på stripklub badet i varm belysning og afventende blikke.

Hot Dreams udkommer den 31. marts via Full Time Hobby og er gruppens femte udspil. Albummet følger op på Creep On Creepin’ On, der udkom i 2011 og blev modtaget særdeles vel her på siden. Desuden spiller Timber Timbre ifølge eget udsagn på Vega den 13. april, hvilket dog endnu ikke er oplyst på Vegas hjemmeside.

Tracklisten for Hot Dreams:
1. Beat the Drum Slowly
2. Hot Dreams
3. Curtains!?
4. Bring Me Simple Men
5. Resurrection Drive Part II
6. Grand Canyon
7. This Low Commotion
8. The New Tomorrow
9. Run From Me
10. The Three Sisters

Skriv et svar