Konkurrencer

Vind billetter til Son Lux på Stengade

Skrevet af Redaktionen

Kald det bare luxus. Du og en ven kan få jer en omgang eksperimenterende og grænsesøgende indiehiphop kvit og frit. Hvis I er heldige.

Son Lux’ andet studiealbum We Are Rising blev et af de allermest roste albums på Undertoner i 2011. Nu er den eksperimenterende newyorker tilbage med det nye album Lanterns (2013), som han lufter på Stengade den 31. januar.

Du kan tage en ven under armen og opleve Son Lux’ dragende blanding af hiphop-rytmer, eksperimenterende rock og elektroniske arrangementer, hvis du bliver den heldige vinder af de to billetter, vi stiller på højkant til koncerten. Quiz med nederst på siden.

Son Lux er kunstnernavnet for newyorkeren Ryan Lott. I 2008 debuterede han med At War With Walls and Mazes, hvilket indtjente ham titlen som ’best new artist’ hos amerikanske NPR’s radioprogram All Songs Considered. Undertoners begejstrede anmelder hypede andet album med disse ord: »Ikke siden The Antlers’ Hospice har melankolsk og gennemkomponeret musik lydt så godt (…) I stedet for et voldsomt udtryk præget af larmende trommer og forvrængede guitarer er det centrale på albummet den store patos, som kendes fra især klassisk musik, tilsat nogle introverte, alsidige og samtidig fængende kompositioner.«

Det nye album Lanterns viderefører de karakteristiske beats, klaverstykker og skæve lyde, som du kan høre øverst på siden i musikvideoen til sangen “Lost It to Trying”.

Og nu til spørgsmålet, der skal besvares senest den 27. januar.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar