Nyheder

Blaue Blume klar med ny single og på vej med ep

Foto: Daniel Schriver
Skrevet af Alex Nørregaard

Det danske blog-wonder Blaue Blume er klar med mere falsetrock på ny single – og så er de også på vej med en ep.

Foto: Daniel Schriver

Foto: Daniel Schriver

Det er gået stærkt for det danske blog-wonder Blaue Blume, der sidste år tiltrak sig en del opmærksomhed med nummeret “On New Years Eve“. I sidste uge blev det offentliggjort at gruppen skal optræde på årets Roskilde Festival, og nu er de klar med en ny single i form af “Lost Sons of Boys”.

“Lost Sons of Boys” byder stedvis på en lidt tungere lyd i forhold til det, som Blaue Blume hidtil har leveret på numre som “Jealousy” og “Helen”. Den nye single, der også blev luftet i weekendens udgave af Det Elektriske Barometer, fungerer desuden som forløber for gruppens ep Beau & Lorette, der er sat til at udkomme i juni via Club AC30.

Skriv et svar