Nyheder

Blaue Blume klar med ny single og på vej med ep

Foto: Daniel Schriver
Skrevet af Alex Nørregaard

Det danske blog-wonder Blaue Blume er klar med mere falsetrock på ny single – og så er de også på vej med en ep.

Foto: Daniel Schriver

Foto: Daniel Schriver

Det er gået stærkt for det danske blog-wonder Blaue Blume, der sidste år tiltrak sig en del opmærksomhed med nummeret “On New Years Eve“. I sidste uge blev det offentliggjort at gruppen skal optræde på årets Roskilde Festival, og nu er de klar med en ny single i form af “Lost Sons of Boys”.

“Lost Sons of Boys” byder stedvis på en lidt tungere lyd i forhold til det, som Blaue Blume hidtil har leveret på numre som “Jealousy” og “Helen”. Den nye single, der også blev luftet i weekendens udgave af Det Elektriske Barometer, fungerer desuden som forløber for gruppens ep Beau & Lorette, der er sat til at udkomme i juni via Club AC30.

Om skribenten

Alex Nørregaard

Skribent

Biografi:
Ærligt talt, så sagde musik mig ikke synderligt meget før omkring 7. klasse. Det handlede i stedet mest om fodbold, hvorfor radioen også var tunet ind på P3 i weekenden, hvor Ulrik Jensen guidede lytteren igennem sportsresultater og musik i "Sport på 3'eren". Det var her, at jeg for første gang stiftede bekendtskab med Depeche Mode, og jeg var solgt med det samme. Herefter fulgte bl.a. The Human League, og langsomt blev horisonten udvidet - ikke mindst takket være min bonusfar, som udfordrede med alt fra Explosions in the Sky over New Order til My Bloody Valentine. I dag fylder pladesamlingen godt og tæller en lang række forskellige kunstnere, hvoraf især The National må siges at betyde noget ganske særligt.

10 favoritalbums:
The Blue Nile: Hats (1989)
Cocteau Twins: Heaven or Las Vegas (1990)
The Cure: Disintegration (1989)
Depeche Mode: Violator (1990)
Destroyer: Kaputt (2011)
Explosions in the Sky: The Earth Is Not a Cold Dead Place (2003)
Majical Cloudz: Are You Alone? (2015)
Mark Kozelek & Jimmy LaValle: Perils from the Sea (2013)
The National: Boxer (2007)
Wild Beasts: Smother (2011)

Skriv et svar