Nyheder

Broken Twin annoncerer debutalbum og deler ny single

Skrevet af Alex Nørregaard

Broken Twin annoncerer debutalbum og deler i samme omgang en ny single.

Debutalbummet fra Broken Twin rykker tættere og tættere på. Titlen på det første album fra Majke Voss Rommes soloprojekt kommer til at være May, der er sat til at udkomme den 28. april via pladeselskabet ANTI-.

I forbindelse med offentliggørelsen af ovenstående detaljer samt tracklisten, der kan ses nedenfor, har Broken Twin også delt et nyt nummer fra debutalbummet. Det drejer sig om den melankolske skæring “Glimpse of a Time”, der leder tankerne hen på den canadiske singer/songwriter Feist.

Sidste år delte Broken Twin desuden nummeret “Sun Has Gone“, som også vil være at finde på May.

Trackliste for May:
1. The Aching
2. Glimpse of a Time
3. Roam
4. Sun Has Gone
5. River Raining
6. Soon After This
7. Out of Air
8. In Dreams
9. If Pilots Go To Heaven
10. No Darkness

Om skribenten

Alex Nørregaard

Skribent

Biografi:
Ærligt talt, så sagde musik mig ikke synderligt meget før omkring 7. klasse. Det handlede i stedet mest om fodbold, hvorfor radioen også var tunet ind på P3 i weekenden, hvor Ulrik Jensen guidede lytteren igennem sportsresultater og musik i "Sport på 3'eren". Det var her, at jeg for første gang stiftede bekendtskab med Depeche Mode, og jeg var solgt med det samme. Herefter fulgte bl.a. The Human League, og langsomt blev horisonten udvidet - ikke mindst takket være min bonusfar, som udfordrede med alt fra Explosions in the Sky over New Order til My Bloody Valentine. I dag fylder pladesamlingen godt og tæller en lang række forskellige kunstnere, hvoraf især The National må siges at betyde noget ganske særligt.

10 favoritalbums:
The Blue Nile: Hats (1989)
Cocteau Twins: Heaven or Las Vegas (1990)
The Cure: Disintegration (1989)
Depeche Mode: Violator (1990)
Destroyer: Kaputt (2011)
Explosions in the Sky: The Earth Is Not a Cold Dead Place (2003)
Majical Cloudz: Are You Alone? (2015)
Mark Kozelek & Jimmy LaValle: Perils from the Sea (2013)
The National: Boxer (2007)
Wild Beasts: Smother (2011)

Skriv et svar