Nyheder

Broken Twin annoncerer debutalbum og deler ny single

Skrevet af Alex Nørregaard

Broken Twin annoncerer debutalbum og deler i samme omgang en ny single.

Debutalbummet fra Broken Twin rykker tættere og tættere på. Titlen på det første album fra Majke Voss Rommes soloprojekt kommer til at være May, der er sat til at udkomme den 28. april via pladeselskabet ANTI-.

I forbindelse med offentliggørelsen af ovenstående detaljer samt tracklisten, der kan ses nedenfor, har Broken Twin også delt et nyt nummer fra debutalbummet. Det drejer sig om den melankolske skæring “Glimpse of a Time”, der leder tankerne hen på den canadiske singer/songwriter Feist.

Sidste år delte Broken Twin desuden nummeret “Sun Has Gone“, som også vil være at finde på May.

Trackliste for May:
1. The Aching
2. Glimpse of a Time
3. Roam
4. Sun Has Gone
5. River Raining
6. Soon After This
7. Out of Air
8. In Dreams
9. If Pilots Go To Heaven
10. No Darkness

Skriv et svar