Nyheder

Download nyt Broken Bells-nummer gratis i denne uge

Broken Bells sender nu titelnummeret fra deres højaktuelle plade After The Disco ud til gratis download på iTunes. Downloadkoden gælder kun i denne uge.

BB_JM1_9093-1024x682

Er du en af dem, der har holdt dig varm gennem hele januar ved tanken om udgivelsen af Broken Bells‘ nyeste album, After The Disco? Eller har du bare lyst til at tjekke dem ud og se, hvad de kan? Uanset hvad dine intentioner er, kan du i denne uge downloade titelnummeret fra den nye plade på iTunes – ganske gratis. Det skriver bandet på deres facebookside.

Broken Bells består af The Shins’ James Mercer og Brian Burton, bedre kendt som Danger Mouse. De to har to andre udgivelse på samvittigheden sammen, nemlig den selvbetitlede Broken Bells (2010) og Meyrin Fields EP (2011), som begge fik roser fra Undertoners anmeldere.

Følg denne kode for at downloade nummeret “After The Disco”: http://smarturl.it/iTunesAfterTheDisco.

Om skribenten

Anne Nørkjær Bang

Biografi:

Måske var det, da jeg som barn sad på gulvet og legede med dukker, mens Bob Dylan brægede "Mr. Tambourine Man" i baggrunden fra pladespilleren. Eller måske var det senere, da jeg gav den hele armen "på engelsk" som Eliza fra musicalen My Fair Lady i børnehavens sandkasse. Et eller andet sted i mine ganske unge år har musikken i hvert fald bidt sig fast - og den kom for at blive. Jeg har selv sunget i mange år, bl.a. i DR's Pigekor, og pillet lidt ved både klaver og guitar, men har nu lagt den praktiske del af musikken lidt på hylden til fordel for et liv som journaliststuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Fem favoritalbums:
Bob Dylan: Blonde on Blonde
Death Cab for Cutie: Plans
The Shins: Wincing The Night Away
The National: Boxer
C.V. Jørgensen: Sjælland

Skriv et svar