Nyheder

Gratis download af Valentinsnummer fra Låpsley

Skrevet af Alex Nørregaard

Den unge brite Låpsley er ude med et let romantisk nummer, der – muligvis i anledning af Valentinsdag – kan downloades kvit og frit.

lapsleyDer bliver formentlig delt en del roser ud på Valentinsdag, og vi holder os ikke tilbage her på Undertoner. Den unge brite Holly Lapsley Fletcher har under navnet Låpsley skabt en del opmærksomhed omkring sig selv med det James Blake-klingende nummer “Station“, og den nyeste skæring fra hendes fintfølende hænder føjer mere til.

Det drejer sig om den let romantiske “Painter (Valentine)”, der trods sit milde væsen alligevel efterlader et mærkbart aftryk. Nummeret er silkeblødt og minder sine steder om How to Dress Wells knitrende RnB-fortolkninger fra soveværelset – bare pakket ekstra godt ind i dyner og puder.

Om skribenten

Alex Nørregaard

Skribent

Biografi:
Ærligt talt, så sagde musik mig ikke synderligt meget før omkring 7. klasse. Det handlede i stedet mest om fodbold, hvorfor radioen også var tunet ind på P3 i weekenden, hvor Ulrik Jensen guidede lytteren igennem sportsresultater og musik i "Sport på 3'eren". Det var her, at jeg for første gang stiftede bekendtskab med Depeche Mode, og jeg var solgt med det samme. Herefter fulgte bl.a. The Human League, og langsomt blev horisonten udvidet - ikke mindst takket være min bonusfar, som udfordrede med alt fra Explosions in the Sky over New Order til My Bloody Valentine. I dag fylder pladesamlingen godt og tæller en lang række forskellige kunstnere, hvoraf især The National må siges at betyde noget ganske særligt.

10 favoritalbums:
The Blue Nile: Hats (1989)
Cocteau Twins: Heaven or Las Vegas (1990)
The Cure: Disintegration (1989)
Depeche Mode: Violator (1990)
Destroyer: Kaputt (2011)
Explosions in the Sky: The Earth Is Not a Cold Dead Place (2003)
Majical Cloudz: Are You Alone? (2015)
Mark Kozelek & Jimmy LaValle: Perils from the Sea (2013)
The National: Boxer (2007)
Wild Beasts: Smother (2011)

Skriv et svar

boeger