Nyheder

Hør titelnummeret fra kommende Jakob Skøtt-plade

Skrevet af Alex Nørregaard

Hør titelnummeret fra Causa Sui-trommeslageren Jakob Skøtts kommende soloalbum.

Den 17. marts er Causa Sui-trommeslageren Jakob Skøtt klar med sit andet soloalbum Amor Fati, der betyder ‘kærlighed til skæbnen’. Allerede nu er det heldigvis muligt at få et indblik i, hvad fremtiden bringer, idet Skøtts pladeselskab El Paraiso Records har sendt titelnummeret fra den kommende plade i digitale omdrejninger.

Jakob Skøtt udgav tilbage i 2012 det billedskabende album Doppler, der scorede hele 5 U’er her på siden. Det bliver spændende at høre, hvad Amor Fati byder på. Titelnummeret lægger i hvert fald op til en syret omgang, som det er til at blive godt skæv af.

Om skribenten

Alex Nørregaard

Skribent

Biografi:
Ærligt talt, så sagde musik mig ikke synderligt meget før omkring 7. klasse. Det handlede i stedet mest om fodbold, hvorfor radioen også var tunet ind på P3 i weekenden, hvor Ulrik Jensen guidede lytteren igennem sportsresultater og musik i "Sport på 3'eren". Det var her, at jeg for første gang stiftede bekendtskab med Depeche Mode, og jeg var solgt med det samme. Herefter fulgte bl.a. The Human League, og langsomt blev horisonten udvidet - ikke mindst takket være min bonusfar, som udfordrede med alt fra Explosions in the Sky over New Order til My Bloody Valentine. I dag fylder pladesamlingen godt og tæller en lang række forskellige kunstnere, hvoraf især The National må siges at betyde noget ganske særligt.

10 favoritalbums:
The Blue Nile: Hats (1989)
Cocteau Twins: Heaven or Las Vegas (1990)
The Cure: Disintegration (1989)
Depeche Mode: Violator (1990)
Destroyer: Kaputt (2011)
Explosions in the Sky: The Earth Is Not a Cold Dead Place (2003)
Majical Cloudz: Are You Alone? (2015)
Mark Kozelek & Jimmy LaValle: Perils from the Sea (2013)
The National: Boxer (2007)
Wild Beasts: Smother (2011)

Skriv et svar