Nyheder

Ice Cream Cathedral på vej med nyt album

Ice Cream Cathedral er på vej med et nyt album.
Skrevet af Alex Nørregaard

Ice Cream Cathedral er så småt på vej med ‘den svære toer’, der er sat til at udkomme i maj 2014 via norske Riot Factory. Se den nye albumtrailer.

Ice Cream Cathedral er på vej med et nyt album.

Ice Cream Cathedral er på vej med et nyt album.

Den danske spacepoptrio Ice Cream Cathedral udgav sidste år det anmelderroste debutalbum The Drowsy Kingdom, og de har bestemt ikke ligget på den lade side siden da. Gruppen er nemlig så småt på vej deres endnu unavngivne ‘svære toer’, der er sat til at udkomme i maj 2014 via norske Riot Factory.

Ice Cream Cathedrals kommende album skulle efter sigende sætte kursen mod »den ydre stratosfære, hvor mennesket kan møde sin underbevidsthed midt i den ensomme og til tider skræmmende uendelighed.«

Gruppen holder dog lidt igen med lyden, da der først kommer en single i form af “The Swans” den 10. marts. Indtil da kan man dog kaste et blik på gruppens albumtrailer, der hverken lover for lidt eller for meget, og hvor gruppen kan opleves fra en ny vinkel. Se albumtraileren nedenfor.

Skulle man i øvrigt slå vejen forbi den norske festival by:Larm i weekenden, er der mulighed for at opleve Ice Cream Cathedral live. Og mon ikke gruppen serverer nyt materiale i den forbindelse?

Skriv et svar