Nyheder

Ice Cream Cathedral på vej med nyt album

Ice Cream Cathedral er på vej med et nyt album.
Skrevet af Alex Nørregaard

Ice Cream Cathedral er så småt på vej med ‘den svære toer’, der er sat til at udkomme i maj 2014 via norske Riot Factory. Se den nye albumtrailer.

Ice Cream Cathedral er på vej med et nyt album.

Ice Cream Cathedral er på vej med et nyt album.

Den danske spacepoptrio Ice Cream Cathedral udgav sidste år det anmelderroste debutalbum The Drowsy Kingdom, og de har bestemt ikke ligget på den lade side siden da. Gruppen er nemlig så småt på vej deres endnu unavngivne ‘svære toer’, der er sat til at udkomme i maj 2014 via norske Riot Factory.

Ice Cream Cathedrals kommende album skulle efter sigende sætte kursen mod »den ydre stratosfære, hvor mennesket kan møde sin underbevidsthed midt i den ensomme og til tider skræmmende uendelighed.«

Gruppen holder dog lidt igen med lyden, da der først kommer en single i form af “The Swans” den 10. marts. Indtil da kan man dog kaste et blik på gruppens albumtrailer, der hverken lover for lidt eller for meget, og hvor gruppen kan opleves fra en ny vinkel. Se albumtraileren nedenfor.

Skulle man i øvrigt slå vejen forbi den norske festival by:Larm i weekenden, er der mulighed for at opleve Ice Cream Cathedral live. Og mon ikke gruppen serverer nyt materiale i den forbindelse?

Om skribenten

Alex Nørregaard

Skribent

Biografi:
Ærligt talt, så sagde musik mig ikke synderligt meget før omkring 7. klasse. Det handlede i stedet mest om fodbold, hvorfor radioen også var tunet ind på P3 i weekenden, hvor Ulrik Jensen guidede lytteren igennem sportsresultater og musik i "Sport på 3'eren". Det var her, at jeg for første gang stiftede bekendtskab med Depeche Mode, og jeg var solgt med det samme. Herefter fulgte bl.a. The Human League, og langsomt blev horisonten udvidet - ikke mindst takket være min bonusfar, som udfordrede med alt fra Explosions in the Sky over New Order til My Bloody Valentine. I dag fylder pladesamlingen godt og tæller en lang række forskellige kunstnere, hvoraf især The National må siges at betyde noget ganske særligt.

10 favoritalbums:
The Blue Nile: Hats (1989)
Cocteau Twins: Heaven or Las Vegas (1990)
The Cure: Disintegration (1989)
Depeche Mode: Violator (1990)
Destroyer: Kaputt (2011)
Explosions in the Sky: The Earth Is Not a Cold Dead Place (2003)
Majical Cloudz: Are You Alone? (2015)
Mark Kozelek & Jimmy LaValle: Perils from the Sea (2013)
The National: Boxer (2007)
Wild Beasts: Smother (2011)

Skriv et svar

boeger