Konkurrencer

Lynkonkurrence: Vind billetter til Ages and Ages på BETA

Skrevet af Redaktionen

Lørdag den 15. februar spiller det amerikanske folkrockband Ages and Ages på BETA, og nu har du og en ven muligheden for at komme gratis af sted. Skynd dig – det er en lynkonkurrence!


Lørdag den 15. februar spiller det amerikanske folkrockband Ages and Ages på BETA, og nu har du og en ven muligheden for at komme gratis af sted.

Bandet, der fungerer som en slags musikkollektiv, udgiver den 25. marts deres andet album i form af Divisionary. Den svære toer er kommet godt fra start med singlen “Divisionary (Do the Right Thing)”, der har fået følgeskab af en video, hvor en gruppe børn hævner sig på byens unge bøller.

Men bare rolig, Ages and Ages er bestemt ikke krigeriske og hævngerrige. Tværtimod er de ude på at sprede gode budskaber og mane til eftertanke – »Do the right thing/Don’t you know you’re not the only one suffering«, som det lyder i “Divisionary (Do the Right Thing)”.

Og gruppens folk-inspirerede stil bakker solidt op med et optimistisk og til tider storladent udtryk, der sine steder indbyder til sing-along. Der er ikke langt til landsmændene i The Polyphonic Spree samt Edward Sharpe & the Magnetic Zeros.

Lyder det som noget for dig? Så giv dit bud på nedenstående spørgsmål senest torsdag den 13. februar og deltag i konkurrencen om to gange to billetter til Ages and Ages på BETA den 15. februar.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar