Nyheder

Speaker Bite Me spiller eksklusiv koncert på PB43 præsenterer

Den ene halvdel af Københavner-kvartetten Speaker Bite Me. Foto: Sigrún Gudbrandsdottír.
Skrevet af Alex Nørregaard

Det er netop blevet offentliggjort, at den stilskabende københavner-kvartet Speaker Bite Me svinger forbi årets udgave af den amagerkanske en-dags festival PB43 præsenterer. Festivalen løber af stablen den 17. maj.

Den ene halvdel af Københavner-kvartetten Speaker Bite Me. Foto: Sigrún Gudbrandsdottír.

Den ene halvdel af Københavner-kvartetten Speaker Bite Me. Foto: Sigrún Gudbrandsdottír.

Det er netop blevet offentliggjort, at den stilskabende københavner-kvartet Speaker Bite Me svinger forbi årets udgave af den amagerkanske en-dags festival PB43 præsenterer. Den danske støjrockgruppe er det første navn blandt endnu 10-15 kunstnere, der bliver offentliggjort løbende.

Speaker Bite Me gæstede sidste år Frost Festival, hvor det blev til en optræden i Koncertkirken. Derudover har det været småt med lyd fra gruppen, hvis seneste album Action Painting udkom tilbage i 2007. Gruppens medlemmer har dog fået tiden til at gå med andre projekter, ikke mindst Signe Høirup Wille-Jørgensen, der i slutningen af sidste år udgav albummet Primitives under aliasset Jomi Massage.

Festivalen, der fandt sted første gang sidste år, løber af stablen den 17. maj. Eventet kan findes via Facebook her og billetter kan bestilles her. Der var udsolgt sidste år, og hvis de kommende offentliggørelser viser sig at være af samme kvalitet som Speaker Bite Me, kommer der med garanti til at være rift om pladserne.

Skriv et svar