Nyheder

Stream debut-ep fra Yumi Zouma

Skrevet af Alex Nørregaard

Det newzealandske band Yumi Zouma er på vej en drømmepoppet debut-ep, der nu kan streames i sin helhed.

Yumi Zouma_EPDet newzealandske band Yumi Zouma har i løbet af de seneste uger vandret bloguniverset rundt og serveret det ene iørefaldende og længselsfulde drømmepop-nummer efter det andet. I lighed med ep’ens cover emmer indholdet af nostalgi, og lyden minder mest af alt om et varmt, overbelyst foto fra et engangskamera.

Numrene fra Yumi Zouma har indtil videre været spredt rundt omkring på nettet, men nu er hele den 80’er-inspirerede herlighed samlet til streaming via musiksiden Spin. Alt i alt drejer det sig om fire numre, hvoraf især “The Brae” skiller sig ud med solbeskinnede guitarlinjer, lyse vokalharmonier, let hviskende kvindevokal og en yderst fængende melodi.

Den selvbetitlede debut-ep fra Yumi Zouma udkommer den 11. februar via Cascine.

Om skribenten

Alex Nørregaard

Skribent

Biografi:
Ærligt talt, så sagde musik mig ikke synderligt meget før omkring 7. klasse. Det handlede i stedet mest om fodbold, hvorfor radioen også var tunet ind på P3 i weekenden, hvor Ulrik Jensen guidede lytteren igennem sportsresultater og musik i "Sport på 3'eren". Det var her, at jeg for første gang stiftede bekendtskab med Depeche Mode, og jeg var solgt med det samme. Herefter fulgte bl.a. The Human League, og langsomt blev horisonten udvidet - ikke mindst takket være min bonusfar, som udfordrede med alt fra Explosions in the Sky over New Order til My Bloody Valentine. I dag fylder pladesamlingen godt og tæller en lang række forskellige kunstnere, hvoraf især The National må siges at betyde noget ganske særligt.

10 favoritalbums:
The Blue Nile: Hats (1989)
Cocteau Twins: Heaven or Las Vegas (1990)
The Cure: Disintegration (1989)
Depeche Mode: Violator (1990)
Destroyer: Kaputt (2011)
Explosions in the Sky: The Earth Is Not a Cold Dead Place (2003)
Majical Cloudz: Are You Alone? (2015)
Mark Kozelek & Jimmy LaValle: Perils from the Sea (2013)
The National: Boxer (2007)
Wild Beasts: Smother (2011)

Skriv et svar