Nyheder

The Foreign Resort udsender ny single og video fra kommende plade

Skrevet af Camilla Zuleger

Den danske new wave- og postpunk-inspirerede trio The Foreign Resort er på vej med deres tredje album New Frontiers, og nu kan du høre andensinglen “Alone” og se den dertilhørende video.

Den danske new wave- og postpunk-inspirerede trio The Foreign Resort udsender den 24. februar deres tredje album New Frontiers. Herfra har vi allerede fået singlen “Dead End Rows“, og i dag løfter gruppen sløret for den The Cure-klingende andensingle “Alone” med en video, der er optaget i Los Angeles og instrueret af Arian Soheili.

New Frontiers er blevet til på bare 11 dage i samarbejde med produceren John Fryer, der tidligere har arbejdet sammen med blandt andet Nine Inch Nails og Cocteau Twins.

Den nye plade tager gruppen umiddelbart efter udgivelsen med på endnu en turné i USA, hvor de for tredje gang også gæster den anerkendte branchefestival SXSW i Texas. Der er endnu ingen koncertdatoer i Danmark.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar