Nyheder

The Great Dictators ude med ny single fra debutalbum

Skrevet af Alex Nørregaard

Det syv mand store københavnske folkrockorkester The Great Dictators er klar med en ny single fra deres debutalbum.


Det syv mand store københavnske folkrockorkester The Great Dictators annoncerede allerede sidste år, at et debutalbum var undervejs. Nu ligger det fast, at det første fuldlængdealbum fra diktatorerne har fået titlen Liars og udkommer den 24. februar.

Forud for udgivelsen har The Great Dictators nu sluppet singlen “Wine” med en tilhørende video. Nummeret bygger videre på gruppens americana-univers og understreger sammenligningerne med bl.a. The National. Gruppen har tidligere delt numrene “Sleep” og “Coming Back in Style“, der begge vil være at finde på Liars.

I forlængelse af udgivelsen af debutalbummet giver The Great Dictators desuden koncert på Loppen den 28. februar. En aften, der kommer til at byde på numre fra det nye album samt opvarmning fra det danske folkband Santiago, der iøvrigt også skulle være på vej med et nyt album.

Om skribenten

Alex Nørregaard

Skribent

Biografi:
Ærligt talt, så sagde musik mig ikke synderligt meget før omkring 7. klasse. Det handlede i stedet mest om fodbold, hvorfor radioen også var tunet ind på P3 i weekenden, hvor Ulrik Jensen guidede lytteren igennem sportsresultater og musik i "Sport på 3'eren". Det var her, at jeg for første gang stiftede bekendtskab med Depeche Mode, og jeg var solgt med det samme. Herefter fulgte bl.a. The Human League, og langsomt blev horisonten udvidet - ikke mindst takket være min bonusfar, som udfordrede med alt fra Explosions in the Sky over New Order til My Bloody Valentine. I dag fylder pladesamlingen godt og tæller en lang række forskellige kunstnere, hvoraf især The National må siges at betyde noget ganske særligt.

10 favoritalbums:
The Blue Nile: Hats (1989)
Cocteau Twins: Heaven or Las Vegas (1990)
The Cure: Disintegration (1989)
Depeche Mode: Violator (1990)
Destroyer: Kaputt (2011)
Explosions in the Sky: The Earth Is Not a Cold Dead Place (2003)
Majical Cloudz: Are You Alone? (2015)
Mark Kozelek & Jimmy LaValle: Perils from the Sea (2013)
The National: Boxer (2007)
Wild Beasts: Smother (2011)

Skriv et svar