Koncerter

Fotoreportage: Midlake, 14.03.14, Pumpehuset København

Skrevet af Camilla Grausen

Undertoners fotograf Daniel Nielsen var på pletten, da amerikanske Midlake fyldte Pumpehuset med psykedelisk folkrock fredag aften.

Da amerikanske Midlake fredag aften betrådte scenen i Pumpehuset, var Undertoners faste fotograf Daniel Nielsen klar med kameraet på første række. Det blev en aften, hvor de texanske folkrockere blandt andet spillede numre fra deres seneste album, Antiphon, hvor bandet bevæger sig hen mod en ny, psykedelisk inspireret stil. Læs også Undertoners Signe Palsøes interview med Midlakes forsanger Tim Smith fra sidst, bandet var i København.

Fotos: Daniel Nielsen, FrozenPanda.com

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar

boeger