Nyheder

Her er de første 10 navne til Öresundsfestivalen

Den svensk-danske festival løfter nu sløret for en god del af årets program. Festivalgængerne kommer blandt andet til at kunne opleve navne som Baby in Vain og Mont Oliver.

1623586_826865740664168_449334930_nDen svensk-danske festival Öresundsfestivalen præsenterer nu et lineup på 10 navne, der er klar til at spille sommeren ind, når festivalen for tredje år i træk åbner op i Folkets Park midt i Malmø.

Det drejer sig om Baby in Vain (DK), Den Sorte Skole (DK), Helhorse (DK), Karl William (DK), Kill J (DK), Linnea Henriksson (SE), Mont Oliver (DK), OLD (SE), Stereo Explosion (SE) og Sleep Party People (DK).

I forbindelse med festivalen præsenterer spillestedet Vega sit koncept Vegas udvalgte. Her peger folkene bag spillestedet på enkelte upcoming navne, som publikum skal holde særligt øje med under festivalen. Indtil videre er Karl William, Kill J og Mont Oliver udpeget til at være blandt Vegas udvalgte.

Festivalen foregår den 30. og 31. maj og har til formål at samle det bedste fra den svensk-danske musikscene for at vise, hvad der rører sig i regionens musikliv. Omkring 40 navne vil optræde i løbet af de to dage, festivalen varer.

 

Om skribenten

Anne Nørkjær Bang

Biografi:

Måske var det, da jeg som barn sad på gulvet og legede med dukker, mens Bob Dylan brægede "Mr. Tambourine Man" i baggrunden fra pladespilleren. Eller måske var det senere, da jeg gav den hele armen "på engelsk" som Eliza fra musicalen My Fair Lady i børnehavens sandkasse. Et eller andet sted i mine ganske unge år har musikken i hvert fald bidt sig fast - og den kom for at blive. Jeg har selv sunget i mange år, bl.a. i DR's Pigekor, og pillet lidt ved både klaver og guitar, men har nu lagt den praktiske del af musikken lidt på hylden til fordel for et liv som journaliststuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Fem favoritalbums:
Bob Dylan: Blonde on Blonde
Death Cab for Cutie: Plans
The Shins: Wincing The Night Away
The National: Boxer
C.V. Jørgensen: Sjælland

Skriv et svar