Nyheder

Leftovers2013: Jeppe Barslund på vej med horisontudvidende hiphop-kompilation

Jeppe Barslund har via bloggen HipHopAnmeldelser tidligere haft held med sine Leftovers-kompilationer. Nu er Leftovers2013 så småt på vej. Illustration: Dorte Karrebæk.
Skrevet af Alex Nørregaard

Jeppe Barslund er via bloggen HipHopAnmeldelser på vej med endnu en Leftovers-kompilation, som traditionen tro kommer til at byde på en del af den hiphop, der ellers er fløjet under radaren. Men det kræver hjælp udefra og en crowdfunding-kampagne er sat i gang.

Jeppe Barslund har via bloggen HipHopAnmeldelser tidligere haft held med sine Leftovers-kompilationer. Nu er Leftovers2013 så småt på vej. Illustration: Dorte Karrebæk.

Jeppe Barslund har via bloggen HipHopAnmeldelser tidligere haft held med sine Leftovers-kompilationer. Nu er Leftovers2013 så småt på vej. Illustration: Dorte Karrebæk.

»(…) hvad med alle dem, der ikke er blevet spillet i radioen i løbet af året? Dem, der hverken er kendte, mainstream eller kommercielle nok til at blive inviteret ind i radio og TV? De små ildsjæle, der ikke laver musik pga. af penge eller youtube-views, men af kærlighed til kunstformen og håndværket. Hvem skal tale deres sag?«

Siden kompilationen Leftovers2010 udkom i 2011 har Jeppe Barslund via sin blog HipHopAnmeldelser haft succes med at samle op på en del af den hiphop, der ellers er fløjet under radaren. Og nu er Leftovers2013 på vej, men det afhænger af hjælp udefra.

For at realisere projektet har Barslund i år sat gang i en crowdfunding-kampagne via siden Booomerang, »hvor folket – fremtidige lyttere og alment interesserede sjæle, kan donere penge og dermed være med til at realisere projektet.«

Der er linet en række incitamenter op – alle med passende Gang Starr-titler – hvor der indbydes til at støtte med alt fra 1 kr. og så ellers opad. Leftovers2013 kommer til at indeholde i alt 21 numre, men den samlede trackliste holdes fortsat hemmelig. Som en ekstra omgang lokkemad er der dog løbende blevet afsløret enkelte numre – senest “All ‘Em” fra Tanya Morgan feat. Outasight som kan høres nedenfor.

Crowdfunding-kampagnen kører til og med den 9. marts via Booomerang, så der er stadigvæk mulighed for at hjælpe til. I skrivende stund mangler der ca. 1000 kr. for at finansiere projektet. Find kampagnen her og læs mere om projektet her.

Skriv et svar