Nyheder

Vind billetter til Roskilde Festival med Nordens nye musikplatform

Skrevet af Bitten Kjærgaard

I anledningen af Nordens Dag udlover Nordic Playlist billetter til Roskilde Festival 2014.

Nordic Playlist_620

I anledningen af Nordens Dag udlodder Nordic Playlist billetter til Roskilde Festival 2014.

Nordic Playlist, der er søndagens konkurrencemager, blev lanceret i januar 2014 og er en gratis platform for nordisk musik, der hver uge guider lytterne gennem de nyeste tracks og mest interessante kunstnere fra de nordiske lande. Nordic Playlist er at finde på Wimp, Deezer og Spotify, og spillelisterne, der er kurateret af artister, DJs, journalister og andre branchefolk, udkommer hver mandag til fri afbenyttelse.  Du kan også følge med i ’Up and coming’-listen, der ligeså ugentligt udvælger fem nye nordiske navne (Yay!).

Mens det nye nordiske Svaneflag vajer på busserne for at hædre Nordens Dag (den 23. marts), fejrer Nordic Playlist det nordiske samarbejde med en Twitter-konkurrence, hvor du kan vinde to billetter til årets Roskilde Festival.

Hvis du vil have dine små festivalhungrende fingre i billetterne, skal du tweete navnet på dit favoritband fra årets Roskilde-program til @NordicPlaylist med hashtagget #nordicplaylistroskilde. Konkurrencen løber fra den 23. marts til den 13. april 2014. Se mere på www.nordicplaylist.com/competition.

Tweet løs!

1 kommentar

  • Deltager gerne og håber virkelig at vinde, så kan jeg opleve Rolling Stones tæt på. :)

Skriv et svar