Nyheder

Vind billetter til Roskilde Festival med Nordens nye musikplatform

Skrevet af Bitten Kjærgaard

I anledningen af Nordens Dag udlover Nordic Playlist billetter til Roskilde Festival 2014.

Nordic Playlist_620

I anledningen af Nordens Dag udlodder Nordic Playlist billetter til Roskilde Festival 2014.

Nordic Playlist, der er søndagens konkurrencemager, blev lanceret i januar 2014 og er en gratis platform for nordisk musik, der hver uge guider lytterne gennem de nyeste tracks og mest interessante kunstnere fra de nordiske lande. Nordic Playlist er at finde på Wimp, Deezer og Spotify, og spillelisterne, der er kurateret af artister, DJs, journalister og andre branchefolk, udkommer hver mandag til fri afbenyttelse.  Du kan også følge med i ’Up and coming’-listen, der ligeså ugentligt udvælger fem nye nordiske navne (Yay!).

Mens det nye nordiske Svaneflag vajer på busserne for at hædre Nordens Dag (den 23. marts), fejrer Nordic Playlist det nordiske samarbejde med en Twitter-konkurrence, hvor du kan vinde to billetter til årets Roskilde Festival.

Hvis du vil have dine små festivalhungrende fingre i billetterne, skal du tweete navnet på dit favoritband fra årets Roskilde-program til @NordicPlaylist med hashtagget #nordicplaylistroskilde. Konkurrencen løber fra den 23. marts til den 13. april 2014. Se mere på www.nordicplaylist.com/competition.

Tweet løs!

Om skribenten

Bitten Kjærgaard

Ansvarshavende chefredaktør og artikelansvarlig
bitten@undertoner.dk

Biografi:
Jeg har vel egentlig min far at takke for min musikalske opvækst. ’Igeeeen’, hylede jeg, når han lørdag aften satte "Twist and Shout" på pladespilleren og fortalte mig, hvor fantastisk John Lennons stemme var. Det kunne være gået meget værre til derude i provinsen. Procol Harum, The Beatles og The Doors er lyden fra stuen, hvor jeg er vokset op. Jeg har siden da haft en kærlighed til alt med 60’er- og 70’er-lyd – gerne god garage. Jeg har holdt mig til rocken gennem det meste af min ungdom, hvis man da lige ser bort fra min tid som dj i ungdomsklubben, hvor "Tamagotchi" vist bliv spillet mere end en enkelt gang.

Her på mine lidt ældre unge dage er jeg meget optaget af alt det, der sker på den danske musikscene.

Fem favoritalbums:
The Beatles: Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
The Raveonettes: Pretty in Black
I Got You on Tape: Spinning for the Cause
Les Bellas: Belladelic
Allah-Las: s.t.

1 kommentar

  • Deltager gerne og håber virkelig at vinde, så kan jeg opleve Rolling Stones tæt på. :)

Skriv et svar