Nyheder

Blaue Blume klar med discodrømmende sommersingle

Foto: Daniel Schriver
Skrevet af Alex Nørregaard

Blaue Blume er klar med en ny fængende single fra deres debut-ep Beau & Lorette. Et oplagt sommerhit.

Foto: Daniel Schriver

Foto: Daniel Schriver

Det er ikke til at komme udenom de fire gutter i Blaue Blume, hvis musik efter eget udsagn skulle være en art tragisk stræben efter det feminine og guddommelige. Om de nogensinde når målet er svært at sige, men med deres seneste single “In Disco Lights” rammer de uden tvivl noget af det helt rigtige.

“In Disco Lights” er ærligt talt ufatteligt fængende og sender tankerne i retningen af Cocteau Twins’ drømmepop anno Heaven or Las Vegas og The Cures særegne popsensibilitet. Jonas Schmidts vokal er til tider svær at tyde, men føjer sig i stedet til som et ekstra element i muren af vellyd – lidt i stil med Elizabeth Fraser fra førnævnte Cocteau Twins. Et oplagt sommerhit – hør selv nedenfor.

I lighed med “Lost Sons of Boys” vil “In Disco Lights” være at finde på Blaue Blumes debut-ep Beau & Lorette, der udkommer den 2. juni via Club AC30 og Brilliante Records.

Om skribenten

Alex Nørregaard

Skribent

Biografi:
Ærligt talt, så sagde musik mig ikke synderligt meget før omkring 7. klasse. Det handlede i stedet mest om fodbold, hvorfor radioen også var tunet ind på P3 i weekenden, hvor Ulrik Jensen guidede lytteren igennem sportsresultater og musik i "Sport på 3'eren". Det var her, at jeg for første gang stiftede bekendtskab med Depeche Mode, og jeg var solgt med det samme. Herefter fulgte bl.a. The Human League, og langsomt blev horisonten udvidet - ikke mindst takket være min bonusfar, som udfordrede med alt fra Explosions in the Sky over New Order til My Bloody Valentine. I dag fylder pladesamlingen godt og tæller en lang række forskellige kunstnere, hvoraf især The National må siges at betyde noget ganske særligt.

10 favoritalbums:
The Blue Nile: Hats (1989)
Cocteau Twins: Heaven or Las Vegas (1990)
The Cure: Disintegration (1989)
Depeche Mode: Violator (1990)
Destroyer: Kaputt (2011)
Explosions in the Sky: The Earth Is Not a Cold Dead Place (2003)
Majical Cloudz: Are You Alone? (2015)
Mark Kozelek & Jimmy LaValle: Perils from the Sea (2013)
The National: Boxer (2007)
Wild Beasts: Smother (2011)

1 kommentar

  • Hej Jonas , jeg har nu hørt nogle af dine sange , jeg synes de er rigtig gode . Vi vil prøve at høre jer live engang .

    Hilsen Polle og Kirsten

Skriv et svar