Nyheder

Choir Of Young Believers, Ice Cream Cathedral m.fl. til svensk-dansk festival

Öresundsfestival offentliggør i dag syv nye navne.

20120420-ChoirOfYoungBelivers-SteffenJoergensen_MG_2236-620x413

Choir of Young Believers spiller på Öresundsfestival. Foto: Steffen Jørgensen

Öresundsfestival offentliggør i dag syv nye navne, der skal spille i Malmø d. 30.-31. maj. Det gælder Choir  Of Young Believers, Ice Cream Cathedral, Chorus Grant, Eternal Death, Nicole Sabouné, Sylvester Schlegel og Sista Bossen. Lineuppet tæller allerede lovende navne som Baby In Vain, Sleep Party People, Den Sorte Skole og Feivel.

Öresundsfestival er en ung tilkommer til sommerens række af festivaller – i år afholdes festivalen for tredje år i træk, og formålet er at vise, hvad der rører sig på begge sider af sundet samt styrke det musikalske samarbejde mellem Danmark og Sverige. Festivalen kommer da også vidt omkring med et bredt lineup af både danske og svenske kunstnere.

Og har du længe overvejet, om du skal købe billet, men ikke rigtig kunne tage dig sammen, er i dag måske dagen, du skal rykke: Nu kan du nemlig få en samlet billet med transport (Kbh-Malmø) for 290 kr. Læs mere på her.

Om skribenten

Anne Nørkjær Bang

Biografi:

Måske var det, da jeg som barn sad på gulvet og legede med dukker, mens Bob Dylan brægede "Mr. Tambourine Man" i baggrunden fra pladespilleren. Eller måske var det senere, da jeg gav den hele armen "på engelsk" som Eliza fra musicalen My Fair Lady i børnehavens sandkasse. Et eller andet sted i mine ganske unge år har musikken i hvert fald bidt sig fast - og den kom for at blive. Jeg har selv sunget i mange år, bl.a. i DR's Pigekor, og pillet lidt ved både klaver og guitar, men har nu lagt den praktiske del af musikken lidt på hylden til fordel for et liv som journaliststuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Fem favoritalbums:
Bob Dylan: Blonde on Blonde
Death Cab for Cutie: Plans
The Shins: Wincing The Night Away
The National: Boxer
C.V. Jørgensen: Sjælland

Skriv et svar