Nyheder

Copenhagen Popfest byder på blandede popperler i Musikcafeen

Vit Päls (S)
Skrevet af Anna Møller

Oplev bl.a. det svenske lo-fi-orkester Vit Päls og koncertdebuterende Oliver North Boy Choir spille til popfestivalen i dagene 16. og 17. maj på Musikcafeen i Huset-KBH.

Vit Päls (S)

Vit Päls (S)

For anden gang afholdes popfestivalen Copenhagen Popfest, og i år falder den i bededagsferien d. 16. og 17. maj på Musikcafeen i Huset-KBH.

Copenhagen Popfest har indtil videre 11 bands på plakaten, og programmet tæller navne som Close Lobsters (SCO), The Garlands (S), The Felt Tips (SCO), Pelle Carlberg (S), Alpaca Sports (S), Vit Päls (S), The Proctors (UK), Lost Tapes (E), Lonely Tourist (SCO), Lost Summer Kitten (S) og de livedebuterende Oliver North Boy Choir (DK). Lørdag eftermiddag varmes der desuden op med livemusik på cafeen Din Nye Ven.

I programmet kan bl.a. det svenske orkester Vit Päls fremhæves. Det syv mand store lo-fi ensemble udgav i 2010 opsamlingen Nu var det i alla fall så, der med Wu-Tang Clan-analogier og hyggelig køkkenkoncertstemning fik 5 U’er her på siden. Også livedebuterende Oliver North Boy Choir med medlemmer fra bl.a. hedengangne Epo-555 og Superheroes kan fremhæves i programmet. Den danske kvartet startede som trio tilbage i 2007, men har ikke udgivet noget siden en single tilbage i 2012. Det forlyder imidlertid, at bandet vil lufte nyt materiale på dette års Copenhagen Popfest, der at dømme efter programmet både byder på catchy indiepop, jangly guitarer, tweepop og lo-fi køkkenhygge i midten af maj.

Billetter til Copenhagen Popfest koster 250 kr., og der er 130 stk. til salg i alt.

Skriv et svar