Nyheder

Stream nyt soloalbum fra Chairlift-forsangerinde

Skrevet af Alex Nørregaard

Under alter egoet Ramona Lisa er Chairlift-forsangerinden Caroline Polachek så småt ved at være klar med sit første soloalbum, der nu kan streames i dets fulde længde.

Polachek_Ramona Lisa_620De fleste kender formentlig Caroline Polachek som forsangerinde i synthpop-bandet Chairlift – gruppen der senest hittede med “I Belong In Your Arms” fra pladen Something tilbage i 2012. Siden da har Polachek bl.a. leveret materiale til Beyonce i form af “No Angel” og lånt sin vokal ud til Blood Orange på singlen “Chamakay”, der kom snigende sidste år. Seneste nyt fra Polachek er hendes første soloalbum Arcadia, der udgives den 29. april via Terrible Records.

Under sit gamle online-alter ego Ramona Lisa har Polachek indspillet hele Arcadia udelukkende ved brug af laptop. MIDI-lyde over hele linjen, mens vokalen skulle være indsunget via computerens mikrofon. Der er umiddelbart spor af Julia Holter og Oneohtrix Point Never, og resultatet er med Polacheks egne ord “pastoral electronic music”. Stream hele Arcadia via Fader og se videoen til den seneste single “Dominic” nedenfor.

Skriv et svar