Nyheder

Få en forsmag på den nye film om Pulp

Skrevet af Camilla Grausen

Se traileren til den kommende dokumentar/koncertfilm om britiske Pulp og deres genforeningskoncert i hjembyen Sheffield, “Pulp: a Film about Life, Death & Supermarkets”, der har premiere den 7. juni.

Pulp beach31 år efter deres debut, It, og 19 år efter deres helt store gennembrud med Different Class, kommer nu filmen om det i visse henseender legendariske britpopband Pulp. Den fulde titel lyder – med frontmand Jarvis Cockers vanlige sans for det store i det små og tør hverdagssarkasme – “Pulp: a Film about Life, Death & Supermarkets”.

Pulp-filmen følger Jarvis Cocker og de øvrige medlemmer Mark Webber, Candida Doyle, Nick Banks og Steve Mackey, mens de forbereder deres jubilæumskoncert i hjembyen Sheffield i december 2012. Interviewbidder med bandet såvel som familiemedlemmer, fans og borgere i Sheffield blandes med klip fra byen, hvor det hele startede, og fra selve koncerten. Heriblandt liveudgaver af Pulp-klassikere som “Common People” og “This Is Hardcore”.

Filmen er instrueret af Florian Habicht og får biografpremiere i England den 7. juni med premiereaften i, selvfølgelig, Sheffield. Verdenspremieren fandt sted til den amerikanske musik-, branche- og filmfestival SXSW i marts.

Læs mere om filmen på pulpthefilm.com og se filmens nye trailer her:

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar