Nyheder

Postfest vender tilbage

Skrevet af Camilla Zuleger

Den aarhusianske festival Postfest vender tilbage for anden gang den 11.-13. september 2014 og har netop løftet sløret for de første navne.

324830_231109216963942_603342214_oSidste år var der ingen festival for den spirende postrock i Aarhus, men nu er de tilbage med de første offentliggørelser til de tre dage på Train i september.

Og folkene bag festivalen har lagt hårdt ud.  Amerikanske This Will Destroy You, der har to album i ryggen, krydser Atlanten. Det blev tidligere annonceret, at de sender endnu et album på gaden til efteråret, så mon ikke de har nye godter på setlisten.

This Will Destroy You har før turneret og endda indspillet en EP sammen med de to brødre i Lymbyc Systym, der har eksisteret siden helt tilbage i 2001. Om de også slår pjalterne sammen denne gang, er kun til at spå om, når Lymbyc Systym også spiller på festivalen.

TOTORRO fra Frankrig har  udgivet deres første album, Home Alone, for bare en måned siden. De er i øjeblikket på den obligatoriske tour i hjemlandet, som de pjækker fra til fordel for Train.

I den første omgang af offentliggørelser er der også blevet plads til nogle danske navne. Det aarhusianske band Sky Architects beskriver ofte deres egen musik som “doom-pop”, men står altså ikke for fast på genrebetegnelsen til ikke at kunne blive del af postrock-lineuppet. Fra Aarhus kommer også Mimas, der som Sky Architects har flere år på bagen, men stadig ikke rigtig synes at have etableret sig på den danske musikscene.

Festivalen foregår på Train den 11.,12. og 13. september. Festivalen afslører, at der den 11. september vil blive afholdt en særlig åbningsaften, men hvor vides endnu ikke. Der vil løbende blive afsløret navne til festivalen via deres Facebookside.

Billetter til festivalen koster sølle 250 kr., og du kan få fat i dem her.

Skriv et svar